BUUTVRIJ  bed and breakfast

-genieten van Veluwezoom en rivierenland-

Omgeving en locatie

BUUTVRIJ staat in een doodlopende straat, 150 meter van het wildrooster van het Nationaal Park Veluwezoom. De Veluwezoom is het oudste nationale park van Nederland en dat is niet voor niets! Zie Veluwezoom voor meer gegevens over dit prachtige gebied waarvan de Posbank het bekendst is.

Ga met brug of pont de IJssel over (is op afstand van 6 km) en u bent in de Achterhoek met plaatsen als Doesburg en Hummelo. Brummen en Bronkhorst liggen eveneens binnen loop- en fietsafstand. Zie ook Achterhoek.

De Beekse Bergen, de Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum, de kastelen Rosendael en Middachten en de steden Arnhem en Nijmegen met hun attracties liggen "om de hoek". De plaatsen Velp, Dieren en Zutphen liggen eveneens dichtbij. Deze plaatsen hebben, zoals ook Arnhem en Nijmegen, het voordeel per trein vanaf Rheden bereikbaar te zijn. In de zomer rijdt er een stoomtrein van Dieren naar Apeldoorn. Voor meer informatie zie Links.


Met name voor fietsers is het rivierenland van de Rijn en IJssel als bestemming vanuit BUUTVRIJ interessant. Zie voor meer informatie Rivierenland.


Conclusie: Voor natuur en cultuur bent u met een verblijf in BUUTVRIJ een prachtige wandeling, fietstocht  of korte treinreis verwijderd van al het moois dat Gelderland u te bieden heeft.


Voor de exacte locatie en gegevens over het openbaar vervoer zie Locatie.